Sidan innehåller annonslänkar

Detta året julpyntade vi redan i November…. mycket tack vare en artikel som menade på att människor som julpyntar tidigt är lyckligare, så jag ville testa!

Tro det eller ej, men det funderade! Varje kväll när jag och min sambo kommer hem lyser adventsstjärnan i fönstret, ljusen står framme redo att tändas och fönsterkarmarna är prydda med stämningsfull dekoration. DET gör mig lycklig!

Jag har därför satt ihop en lista med mina favoritdekorationer och belysning med länkar till samtliga produkter!

ljusstake

Ljusstake ”7” – Annelie Palmqvist – 569kr

För ett tag sedan fick jag upp ögonen för Annelie Palmqvist och hennes magiska inredningsdetaljer! Just denna ljusstaken är jag Helt förälskad i! Förutom magisk design så tycker jag det är underbart med levande ljus i fönstret nu under jul! Kika in hennes hemsida för fler vackra inredningsdetaljer!

Länk till Ljusstake 7

termos

Stelton termos – 499kr

Under julen har man ofta mycket gäster, myskvällar och middagar. Då passar det toppen med en vacker, klassisk termos att förvara kaffet eller teet så att gästerna alltid har varm dryck i sin kopp! Just denna termos passar lika fint till juldukningen som till sommarens picknick.

Länk till Stelton

tomte

Tomte – Kay Bojesen – 649kr

En klassiker! För dig som gillar lite mer exklusiv och stilren inredning är denna tomten det perfekta julpyntet! Inte för plottrig, inte för röd men enormt klassisk och vacker. Mycket av mitt julpynt är vitt och grått eftersom mitt hem är skandinaviskt minimalistiskt men förgylls under julen av denna lilla klassikern!

Länk till tomten

ljus

Doftljus – 349kr

Lukten av jul är speciell. Lukten av gran, saffran och nejlikor hör till och denna juldoft säljs såklart i ett doftljus från Skandinaviska. Exklusivt ljus att köpa till sitt eget hem eller som en gå bort present? Eller kanske i julklapp till någon du tycker om!

Länk till Skandinavisk Jul

dekoration

Julgransdekoration – 39kr

Som sagt så är min inredningsstil minimalistiskt skandinavisk och därav har jag detta året utökat mina julgransdekorationer med dessa glasdetaljer från Granit.

Länk till Granit

dekor

Julgransdekoration – 39kr

Förutom julgranar i glas köpte jag även dessa istapparna!

Länk till Granit

stake

Stumpastaken – 599kr

Även denna en klassiker som lyser upp matbordet eller soffbordet! Har flera vänner som äger denna ljusstake och är lika avis varje gång jag ser den! Kanske köper jag mig en egen nästa år!

Länk till Stumpastaken

Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *