alla-hjärtans-dag-present-flickvän

Alla hjärtans dag present flickvän

Jag älskar alla hjärtans dag, romantikens högtid! Det som kan vara jobbigt när man ska köpa alla hjärtans dag present till sin flickvän är att det kan kännas som att det finns ett litet krav på att presenten ska vara romantisk. Romantik kanske heller inte är alla killars bästa sida så här hoppas jag kunna hjälpa till och inspirera er till att lyckas köpa en riktigt bra alla hjärtans dag present till flickvännen.

Här har jag tagit fram de 10 mest romantiska alla hjärtans dag presenterna jag kan komma på till flickvännen. Produkterna kommer inte i någon speciell ordning.

Hittar du inget här kan du se om Julklapp till flickvän kan inspirera ännu mer!

Sidan innehåller annonslänkar

alla-hjärtans-dag-flickvän-massageolja

1. Massageolja – Ole Henriksen

Jag älskar att få massage och jag vågar nog säga att alla flickvänner gör det! När jag och min sambo var yngre och inte hade så mycket pengar så gav han mig blommor, massageolja och massage och jag tyckte att det var så romantiskt och härligt. Detta är därför en perfekt present till flickvännen som inte behöver kosta så mycket.

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-flickvän-blommor

2. Blommor – Interflora

Blommor är ett måste på alla hjärtans dag. Det är en minidröm jag har att få ett bud med blommor till arbetsplatsen av min pojkvän. Detta är en superbra överraskning och present till flickvännen på alla hjärtans dag. Så romantiskt!

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-flickvän-underkläder

3. Underkläder – Gina Tricot

Om man fått slut på idéer och man är sent ute så är ett set underkläder perfekt att köpa till alla hjärtans dag. Jag hade uppskattat det supermycket och jag vet att många av mina väninnor också hade gjort det. Därför är detta en väldigt romantisk present!

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-flickvän-örhängen

4. Örhängen – Thomas Sabo

Smycken är ju också en ultimat present att få på alla hjärtans dag. Jag är väldigt bortskämd i denna kategori och har fått nästan alla mina smycken av min pojkvän. Jag älskar att få smycken och dessa örhängen från Thomas Sabo är väldigt snygga. Vill du vara 100% säker på att göra din flickvän nöjd på alla hjärtans dag, köp då ett par snygga örhängen till henne!

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-flickvän-mobilskal

5. Mobilskal – Richmond & Finch

Om din flickvän inte redan har ett snyggt mobilskal så är detta en perfekt present att köpa på alla hjärtans dag. Även om hon skulle ha ett så kan man alltid köpa ett nytt i en annan färg så att hon kan matcha mobilskalet med sin outfit. Det har börjat bli ganska vanligt bland mina tjejkompisar.

Dessutom är det inte så roligt att köpa ett dyrt mobilskal till sig själv, vilket gör ett mobilskal till en perfekt present att ge till sin flickvän.

Länk till produkten


pouch

6. Pouch – Mulberry

Denna pouch är underbar! Vill du verkligen skämma bort din flickvän på alla hjärtans dag så är denna pouch från Mulberry helt perfekt. Den är inte superdyr men den är så exklusiv. Jag hade själv blivit sååå glad om jag skulle få just denna!

Länk till produkten


foreo

7. Ansiktsmassage – Foreo

Foreo har tagit världen med storm med sin ansiktsmassage och jag älskar det. Foreo är en vibrerande ansiktsskrubb som verkligen tar hand om huden på ett underbart sätt. Denna nya versionen har dessutom en värmande och kylande effekt och är därför perfekt att använda när man sätter på sin ansiktsmask.

Länk till produkten


vibrator

8. Vibrator – Satisfyer Pro

Om din flickvän inte har en Satisfyer Pro, köp en! Jag behöver nog inte säga så mycket. Det räcker att gå in och läsa alla recensioner. Det har också pratats om den mycket i podcasts och liknande. Jag vill inte gå in på för mycket detaljer men kan säga att den är otrolig!

Länk till produkten


armband

9. Armband – Thomas Sabo

Smycken är alltid underbart att få. Det finns inget bättre än att få en liten smyckesask på alla hjärtans dag. Vill du göra din flickvän nöjd på alla hjätans dag så är ett armband ett säkert kort. Detta armbandet från Thomas Sabo är extremt snyggt och stilrent, därför är det en klockren present till flickvännen!

Länk till produkten


parfym

10. Parfym – Yves Saint Laurent

Denna parfym från YSL luktar såååå gott! Flaskan är också bara så snygg, vilket gör att man vill ha flaskan framme i badrummet!

Detta är också en Eau De Parfum (EDP) vilket jag verkligen förespråkar! Det håller så mycket längre än Eau De Toilette (EDT) vilket gör att man inte behöver ta lika många sprut. Även om den är dyrare än en EDT så håller den betydligt längre vilket gör att den blir billigare i längden.

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.