alla-hjärtans-dag-present-pojkvän-kollage

Alla hjärtans dag present pojkvän

Jag ÄLSKAR alla hjärtans dag! Det är så romantiskt och det handlar verkligen om kärleken. Det kan dock vara väldigt svårt att veta vad man ska köpa för alla hjärtans dag present till sin pojkvän. Budgeten kan vara tajt, man kanske ska gå på restaurang eller kanske åka på spa. Oavsett vad så har jag tagit fram mina 10 bästa alla hjärtans dag presenter till pojkvännen. Presenterna är inte i någon speciell ordning men de stödjer olika budgetar och jag HOPPAS att det kan hjälpa er att hitta en perfekt present till er pojkvän. Jag vet själv hur svårt det kan vara!

Om du inte hittar något här så kan du se om de andra pojkvänssidorna kan ge dig ännu mer inspiration. Julklapp till pojkvän eller Present till pojkvän.

Sidan innehåller annonslänkar


alla-hjärtans-dag-present-pojkvän-massageolja

1. Massageolja – Ole Henriksen

Om man för tillfället inte har så mycket pengar att lägga på en alla hjärtans dag present så är det perfekt att ge bort en massageolja + massage. Jag tycker dock att det är ganska jobbigt att ge bort en massage men det räcker att man masserar honom en gång sen har pojkvännen en massageolja han kan använda på en själv haha! Detta är alltså en perfekt present till pojkvännen!

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-pojkvän-morgonrock

2. Morgonrock – Gant

Att äga en snygg och skön morgonrock är ett måste. Det är så mysigt att ha på sig efter duschen till frukosten eller till kvällsteét i soffan när man kollar Netflix. Det är dessutom en snygg detalj att ha hängandes i badrummet. En bra alla hjärtans dag present helt enkelt!

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-pojkvän-nespresso

3. Kaffemaskin – Nespresso

Detta kanske känns som en lite konstig present att köpa till alla hjärtans dag men jag tycker att kaffe är lite romantiskt! Jag tror dessutom att en kapselmaskin från Nespresso är något som är väldigt uppskattat. Det är heller inte så dyrt som man kan tro. Jag har själv exakt denna modell och jag har inget att klaga på och jag använder den dagligen! Snabb, smidig, snygg och liten!

Länk till produkten


alla-hjärtans-dag-present-pojkvän-blommor

4. Rosor – Interflora

Att köpa blommor till sin pojkvän är underskattat. Myten om att det alltid är killar som ska köpa blommor håller på att försvinna. Kanske för att pojkvänner glömmer bort att köpa blommor och vi måste köpa det till oss själva… Oavsett vad så är blommor en klockren alla hjärtans dag present, även till pojkvännen!

Länk till produkten


korthållare-present

5. Korthållare – Mulberry

Vill man ge sin pojkvän något lite finare så är en märkeskorthållare en väldigt bra present. Det är en av de få märkessakerna som inte är så extremt dyra. Denna korthållaren från Mulberry är ju bara så snygg och en superbra present att ge sin pojkvän på alla hjärtans dag.

Länk till produkten


armband-present

6. Armand – Wear It Sweden

Ett par snygga armband är ett måste. Denna typ av pärlarmband har blivit väldigt populärt till killar. Jag är faktiskt avundsjuk på killar här för det är så enkelt för dem att ha ett par olika snygga pärl- eller ankararmband i olika färger som de kan kombinera med klocka och outfit. Det känns liksom som att det är allt killar behöver i smyckesväg och jag älskar när man tänker på detaljerna i sin outfit.

Dessa armband från Wear It är riktigt snygga och de finns i olika modeller och färger och är väldigt prisvärda! Alltså en perfekt present till pojkvännen!

Länk till produkten


underkläder-present

7. Underkläder – Gina Tricot

Det bästa med alla hjärtans dag är att man kan köpa nya snygga underkläder till sig själv men ge dem till sin pojkvän haha.. win win! Om inte annat så kan man komplettera en annan present med det! Perfekt present som pojkvännen inte kan bli besviken på!

Länk till produkten


parfym-present

8. Parfym – Giorgio Armani

För mig är det viktigt att min kille luktar gott. Det har han alltid varit bra på och min favorit har blivit The One från D&G. En riktigt fräsch och god doft.

En sak som jag tycker är viktigt när man köper en parfym är att alltid köpa Eau De Parfum (EDP). Det finns olika ”skalor” på parfymer och det handlar egentligen om hur koncentrerad parfymen är. Eau De Toliette (EDT) är väldigt vanligt men den är mindre koncentrerad än (EDP) och jag tycker inte att doften håller i lika länge. Jag måste spruta mer och efter några timmar känns det som att doften är helt borta.

Även om Eau De Parfum är något dyrare så känns det billigare i längden då man kan ta färre sprut och då jag upplever att doften håller i sig betydligt längre.

Länk till produkten


kalsong-present

9. Kalsonger – Gant

Snygga underkläder är ju något man kopplar till romantik och alla hjärtans dag! Men man kanske då framförallt tänker på kvinnliga underkläder. Varför inte unna sin pojkvän ett par riktigt snygga underkläder så som man själv kanske hade velat få. Jag tänkte själv testa detta i år och det ska bli kul att se reaktionen!

Länk till produkten


träningsskor-present

10. Träningsskor – Nike

Träningsskor är en perfekt alla hjärtans dag present att köpa till sin pojkvän. De flesta som börjar träna efter nyårsafton på grund av ett nyårslöfte klarar oftast att köra på hela januari utan problem. När man sedan går in i februari finns risken att motivationen börjar avta. Träningsskor är då en perfekt present för att hålla motivationen uppe även under februari månad!

Nya träningskläder ger alltid mig ny energi och nytt sug att sticka till gymmet, samma gäller min pojkvän!

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.