Julklapp till mamma

Julklapp till Mamma

I Jultider är det, i alla fall i min familj, mamma som drar det tyngsta lasset runt juletider. Det här hon som köper julklappar till alla släktingar, planerar julmat och julfiranden med släkt och vänner. Därför tycker jag mammor förtjänar bara det bästa när det kommer till julen. Här kommer mina absolut bästa tips på julklapp till mamma för att göra ert julhandlande enkelt, men personligt, för att visa uppskattning till alla mammor där ute.

Hoppas du hittar inspiration! Om du inte hittar något så kan du se om du hittar på Present till Mamma istället!

Inlägget innehåller annonslänkar


Handskar

Handskar – 599 kr

Det kändes som att det bara var några veckor sedan sommaren tog slut, men nu får jag nog erkänna att vintern är här. Förutom en skön vinterjacka är det första jag tar fram när graderna börjar sjunka är ett par snygga handskar.

Varje år är det dock samma fråga som uppstår; var är mina handskar? Därför kan ett par snygga och sköna handskar vara en perfekt julklapp, oavsett om de är bortslarvade eller om de bara behöver en uppdatering stilmässigt!

Länk till produkten


Mössa

Mössa – 595 kr

Inför vintern köpte jag hem en mössa till mig själv från min favoritsida Soft Goat. Mössan är underbara och kvalitén är helt magisk.

Mössan är gjord i kashmir, vilket ger den en väldigt exklusiv känsla, samtidigt som den håller mig varm. En produkt jag rekommenderar till alla kvinnor där ute inför vintern!

Länk till produkten


Doftljus

Doftljus – 398 kr

I helgen var jag hemma hos min kompis och hade lite filmkväll, och hon hade köpt ett doftljus från underbara Voluspa. Den luktade verkligen helt fantastiskt, och även om jag har tre egna Voluspaljus hemma så kommer jag absolut önska mig fler i jul haha!

Med detta doftljuset så är minst en julklapp säkrad i år!

Länk till produkten


Träningströja

Träningströja – 300 kr

Min mamma är en helt otrolig atlet…. Hela januari månad i alla fall!

En ny träningströja eller annat träningsplagg är en perfekt julklapp för att stötta hennes nya träningssatsning.

Det kanske kan vara lite känsligt att köpa ett träningsplagg till sin mamma då det kan uppfattas som en pik, men det kan vara värt det efter all julmat och man kan ju trösta med att gå och träna tillsammans.

Länk till produkten


Örhänge

Örhängen – 445 kr

Det är inte helt lätt att köpa smycken till sin mamma, det håller jag med om. Men ett par stilrena örhängen i äkta silver kan inte gå fel. Min mamma har gillar smycken som är enkla att matcha med sina kläder, och dessa från Hallbergs Guld tycker jag gör sig till vilken outfit som helst nästan!

Länk till produkten


Julklapp paraply

Paraply – 349 kr

En vit jul. Visst låter det som en dröm? Vanligtvis blir vinterhalvåret mer blött och kallt än vitt. Ett snyggt paraply hjälper i alla fall lite dessa tråkiga månader, och ser till att våra kära mammor slipper bli helt dyngsura på väg till jobbet eller tjejkvällarna. Min mamma har ett fint paraply som hon köpte på Åhléns.

En billig men bra julklapp till mamma som gör henne både glad och torr alltså!

Länk till produkten


Julklapp serum

Serum – 289 kr

Ett riktigt bra ansiktsserum är ett måste att ha som kvinna. Detta serumet från Lumene har jag använt regelbundet i flera månader nu och är helt kär! Min hud har fått en mycket jämnare ton, och ett helt annat lyster. Jag rekommenderar den till alla jag pratar med, och kommer själv köpa den till min bästa kompis i julklapp i år!

Detta är en perfekt julklapp till alla kvinnor som gillar att ta hand om sin hy!

Länk till produkten


Julklapp ljusstake

Ljusstake och ljus – 498 kr

Vinter och tända ljus. Finns det något som passar bättre ihop? Nä precis!

Den här otroligt snygga ljusstaken hittade jag när jag surfade runt på Cervera här om dagen och fastnade direkt! Ljusstaken i sig är sjukt snygg, och det häftiga är att man kan bygga på med andra delar ur samma serie och skapa sin egen design.

Denna ljusstaken är en perfekt start till detta bygget och tillsammans med ett paket stearinljus så blir det även en utmärkt julklapp till alla ljus-älskande mammor där ute!

Länk till produkten


parfym

SNIPH – 459kr

Att köpa parfym till någon kan vara svårt, lösningen till detta är SNIPH! En underbar tjänst som min bror introducerade till mig.

Prenumerationen går ut på att man får en ny parfym varje månad, utvald av experter. Frakten är kostnadsfri och du kan när som helst avslut en prenumeration.

Ge bort tre månaders parfym från exklusiva varumärken! Perfekt sätt att hitta sin nya favoritdoft!

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.
Kategorier: JulMamma