julklapp till pappa

Julklapp till Pappa

Att köpa julklapp till sin pappa kan vara väldigt svårt. Som tur är fungerar alla pappor på samma sätt haha. Här kommer några av mina bästa julklappstips.

Tips: Glöm inte bort att snacka ihop dig med eventuella syskon och lägg ihop till en lite större julklapp!

Hittar du inte inspiration här så kan du även titta på Present till Pappa och se om du får mer inspiration där!

Inlägget innehåller annonslänkar


Julklapp duschtvål

Duschtvål – 95 kr

Min pappa har, vad jag kan minnas, alltid haft 2 i 1 schampo. Alltså ett som både är till håret och till kroppen. Jag lyckades dock ändra på detta, när jag förra julen gav honom en trevligare duschtvål som luktar supergott.

Jag använder själv Rituals duschtvål och jag älskar den. Den blir som en skum i handen så man behöver inte ta så mycket vilket gör att den räcker länge. Jag tycker att detta är en perfekt julklapp och jag har faktiskt gett bort Rituals duschtvålar till flera i min närhet.

Länk till produkten


pyjamas

Pyjamasbyxor – 299 kr

Jag tror inte att jag är ensam om att ha en pappa som på morgonen kommer in i köket endast klädd i kalsonger. Detta skapade en del pinsamma situationer i förr om åren när man hade vänner över.

Ett härligt pyjamasset från GANT är en av de julklapparna som jag köpte till min pappa för några år sedan, som en direkt följd av den skammen. Jag kan säga att hela familjen kunde uppskatta denna presenten, och inte bara min kära pappa.

En mjuk julklapp som blir succé under granen, jag lovar!

Länk till produkten


Julklapp strumpor

Bambustrumpor – 169 kr

Kan man få för mycket strumpor? Ja, jag tror ändå det. Har man för många strumpor så kommer man tillslut att ha en massa slitna, håliga och säckiga strumpor. Jag brukar rensa min strumplåda en gång om året för att försöka att endast ha hela, snygga och sköna strumpor kvar. Utan att generalisera för mycket så tror jag att män är lite värre än oss tjejer när det kommer till att ha ordning på sina strumpor.

Därför är det en perfekt julklapp att köpa ett gäng nya, snygga och sköna bambustrumpor till sin pappa.

Brothers kan man köpa 6 par bambustrumpor för 199kr och då kan man matcha färger och mönster hur man vill!


Julklapp korkskruv

Korkskruv – 229 kr

Min pappa har den senaste tiden börjat intressera sig för lite finare viner, och det är inte sällan han har en sort att visa upp när jag kommer hem och hälsar på. Mycket trevligt enligt mig.

Problemet är bara att hans korkskruv köptes någon gång innan jag föddes, om man ser till dess utseende….

En snygg korkskruv kan vara en perfekt julklapp till pappa i år.

Länk till produkten


Julklapp ansiktskräm

Ansiktskräm – 395 kr

Det är nog tyvärr långt ifrån alla män därute som tar hand om sin hy som de borde, speciellt inte nu under vintern.

Alla åldras och en ordentlig ansiktskräm kan vara bra för att motverka rynkor och andra hudproblem när man blir äldre. Dessutom är våra pappor extra utsatta just i ansiktet, då många rakar sig regelbundet.

Hos Lyko får ni en riktigt bra ansiktskräm från Biotherm för runt 395 kr, ett kap enligt mig.

Länk till produkten


Julklapp Nextory

Nextory

Nextory är ett som ett digitalt bibliotek med ljudböcker. Mina föräldrar är från den generationen som älskar böcker!

Jag gav bort 3 månaders prenumeration till båda mina föräldrar med ett familjekonto och nu lyssnar de på sina ljudböcker på gymmet, på resor, på vägen till jobbet etc. När min betalning gick ut tog de enkelt över, och nu kan även jag ta del av familjeabonnemanget.

Länk till produkten


Julklapp Morgonrock

Morgonrock – 999 kr

Finns det något bättre än att dra på sig en mysig badrock efter en lång dusch nu på vinterhalvåret? Att springa omkring i bostaden blöt och kall slipper man gärna när det är minusgrader ute. I år tänkte jag ge min pappa en snygg och mysig morgonrock från Åhléns som blir skönare för varje gång han använder den. 

Badrocken ser både manlig och lyxig ut. Precis som pappor vill ha det!

Länk till produkten


Paraply

Paraply – 450 kr

Jag har en viss hatkärlek till paraplyn. Jag älskar konceptet men när rotar bland de paraply vi har hemma så är det nästan aldrig något av dem som är hela eller stabila… Så fort det kommer minsta lilla vindpust så blåser de sönder och blir helt värdelösa. Dessutom har typ alla något reklamtryck på sig.

Sverige är ju också ett väldigt regnigt och blåsigt land! Paraply är en grym julklapp såhär på höst/vinter.

Länk till produkten


Halsduk

Halsduk – 499 kr

Amanda Christensen gör riktigt snygga accessoarer och årets halsdukar kan bli en bra julklapp till vem som helst i familjen! Dessutom är det urtråkigt att köpa halsduk själv, så detta blir nog en riktigt uppskattad julklapp.

Denna halsduken är skön i mjuk merinoull, och finns i fyra snygga färger! Ett riktigt stiligt julklappstips.

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.
Kategorier: JulPappa