present-till-mamma

Present till mamma

Att köpa present till mamma kan vara svårt. För mig är mamma den svåraste att köpa present till. Jag vet inte riktigt varför egentligen. Hon är alltid tacksam men av någon anledning känns det ändå extra svårt att komma på vad man ska köpa i present till henne.

Mamma är värd det bästa och här har jag tagit fram de bästa presenterna jag kan komma på. Detta är presenter som jag antingen gett till henne förut eller kommer att ge henne 2020. Jag hoppas att det kan hjälpa er att hitta inspiration!

Ett tips jag har när man köper presenter till sin mamma är att snacka ihop sig med eventuella syskon och kanske pappa eller bonuspappa. På så sätt kan man få råd att köpa något extra trevligt istället för att alla köper olika och lite billigare presenter.!

Om du inte hittar något så kanske Julklapparna till mamma för 2019 kan ge mer inspiration.

Sidan innehåller annonslänkar


present-till-mamma-kofta

1. Tröja – Soft Goat

Mina absolut skönaste klädesplagg kommer från Soft Goat.

Att uppdatera sin garderoben slår aldrig fel. Denna, men även andra, cashmeretröja från Soft Goat är en väldigt säker present att ge bort. Kvalitén är helt otrolig och stilen är verkligen tidlös. Det bästa är att det går att tvätta i tvättmaskinen! Något som jag alltid kollar på när jag ska köpa kläder.

Är det något mammor uppskattar så är det bekvämlighet! “Är det skönt, är det snyggt!” brukar mamma säga.

Länk till produkten


present-till-mamma-sandaler

2. Sandaler/inneskor – Filippa K

Dessa sandaler från Filippa K är sjukt sköna och snygga. Jag och min bror (och pappa) köpte dessa sandaler till vår “boomer”-mamma i våras på mors dag. Några månader senare förklarar hon att hon tycker att “inneskorna” hon fick av oss i våras var så sköna och att hon använder dem varje dag. Jag höll på att dö av skratt men jag antar att de fungerar som inneskor också haha!

Ett par snygga sandaler något man måste ha. Det är så enkelt och smidigt att ta på sig om man till exempel bara ska ta en tur till affären eller gå en sväng med hunden. Jag tycker att detta är en perfekt present till mamma.

Länk till produkten


present-till-mamma-ljusstake

3. Ljusstake – Georg Jensen

Denna, och liknande, ljusstakar är riktigt bra “go-to”-presenter om man har idétorka på presenter. Georg Jensen gör en hel del riktigt snygga inredningsdetaljer som passar i alla typer av hem. Just denna ljusstake har dessutom fyra ljus, vilket gör att den är användbar även som adventsljusstake.

Snygga, prisvärda och alltid lyckade presenter till mamma. Perfekt att sälja in mer frasen “du kan tänka på mig varje gång du tänder ljusen!”.

Länk till produkten


present-till-mamma-ögonmask

4. Ögonmask – Shangpree

Ansiktsmasker är något som blivit väldigt hajpat på senare år. Hur skönt och mysigt det än är så kan det kännas lite jobbigt att lägga på en hel ansiktsmask. Man är dessutom väldigt känslig runt ögonen och ska vara försiktig med vad man smörjer in just där.

Ögonmasker är väldigt lättanvända och sköna och gör allt det man förväntar sig av en ansiktsmask men då just under ögonen.

Ps. de sägs även ha en bra effekt mot rynkor men det kanske man inte behöver berätta för sin mamma om man köper det i present till henne haha!

Länk till produkten


hårklämma

5. Hårklämma – Hermine Hold

Ibland har man inte så mycket pengar att lägga på en present. Ett tips är då att köpa något lite billigare men från ett känt och trevligt varumärke. Denna hårklämma från Hermine Hold är ett bra exempel på en sådan present.

Hårklämmor kan man faktiskt inte få för många av. Det är väldigt snyggt om man lyckas matcha hårklämman med sin outfit. Detta är en present till mamma som jag vet att hon skulle bli glad för.

Länk till produkten


sandaler

6. Sandaler – Birkenstock

Birkenstock… Behöver jag säga mer?

Alla människor borde ha varsitt par Birkenstocksandaler. Sandalernas sandal.

Bekväma, snygga och helt otrolig kvalité. De går bara inte sönder. Finns in mängder av färger och material och passar till allt! De blir dessutom snyggare och snyggare med tiden allt eftersom de “slits”.

Om din mamma inte har ett par, ge henne ett par, hon kommer bli väldigt nöjd!

Länk till produkten


korthållare

7. Korthållare – Marc Jacobs

Våga vägra stora och klumpiga plånböcker 2020. När jag gav min mamma en korthållare så blev hon först lite fundersam, “vart ska jag lägga alla kontanter eller kvitton?”. Då bad jag henne öppna sin plånbok och visa vad den innehöll. Den innehöll, såklart, absolut inga kontanter. Det fanns dock några kvitton men de var minst 6 månader gamla.

Jag förklarade då för henne att om hon bara har sina kort i en smidig snygg korthållare så kan hon bara flytta just den mellan de olika väskorna hon använder. Om hon trots allt ska spara sina kvitton så kan hon göra det i väskorna. De viktigaste kvittona kommer hon ändå ta ut och lägga på ett säkert ställe i hemmet istället för att det ska ligga och slitas ut i en plånbok.

Hon köpte det och är nu supernöjd med sin present!

Länk till produkten


steamery

8. Ångstrykjärn – Steamery

Jag ÄLSKAR min Steamery! Förstår faktiskt inte hur jag har klarat mig utan en sån i så många år. Jag förstår inte heller varför jag inte bara gick och köpte en själv utan jag var tvungen att få den i present. Jag hade alltid velat ha en men jag gick bara aldrig och köpte en. De flesta jag pratar med säger samma sak: “vill gärna ha en men vill testa den först”. Även argument som att “jag stryker nästan aldrig” eller “jag har inget att stryka” får jag höra. Så var det egentligen för mig också, men grejen är att man kan ångstryka allt! T-shirts, klänningar, blusar. ALLT! Saker som jag dubbeltvättade pga att det blivit skrynkligt/rynkiga fixar jag nu till på sekunder. Klänningar som jag slutat använda för att jag inte fått rätt på rynkorna kan jag nu bara ånga.

Detta är en riktigt bra present till mamma men egentligen till vem som helst!

Länk till produkten


armband

9. Armband – Thomas Sabo

Detta är ännu en “go-to” present som alltid fungerar om man har idétorka när man ska köpa en present till sin mamma. Det behöver inte vara så dyrt men det är väldigt uppskattat. Det bästa med smycke är att man egentligen aldrig kan ha för många. Olika smycken passar till olika stilar även om ett tidlöst armband som detta från Thomas Sabo passar till nästan allt.

Länk till produkten


mobilskal

10. Mobilskal – Richmond & Finch

Det var faktiskt min bror som köpte ett mobilskal till vår mamma. Så otroligt bra. Han var så trött på mamma “flip”-skal som väl alla föräldrar har. Inte bara är det fult, det ser så otroligt otympligt ut när de sitter där med sin tvåhandsfattning och håller locket med ena handen och telefonen i andra. Jag har själv aldrig använt ett sådant skal men jag gissar att telefonen blir för “tjock” av att vika bak locket och då använda telefonen med en hand. Jag tycket också att det känns lite riskabelt att ha telefonen och alla sina betalkort i samma skal. Om du blir av med telefonen blir du av med ALLT.

Det ser dessutom så mycket trevligare ut när man har ett snyggt och stilrent skal, speciellt eftersom man använder telefonen hela tiden och ofta lägger den på bordet på restauranger etc. En bra present helt enkelt!

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.