present-till-pappa

Present till pappa

Att köpa present till sin pappa kan vara svårt. Om jag frågar min pappa vad han önskar sig, svarar han alltid samma sak; en segelbåt. Tyvärr räcker inte min ekonomi till så här är mina absolut bästa presenttips till alla underbara pappor. Detta är presenter jag både köpt genom åren men även planerar att ge bort under 2020.

Ett tips jag har när man köper presenter till sin pappa är att snacka ihop sig med eventuella syskon och kanske mamma eller bonusförälder. På så sätt kan man få råd att köpa något extra trevligt istället för att alla köper olika och lite billigare presenter!

Om du inte hittar något så kanske Julklapparna till pappa för 2019 kan ge mer inspiration.

Sidan innehåller annonslänkar


present-till-pappa-sandaler

1. Sandaler – Birkenstock

Birkenstock är, enligt mig, marknadens absolut snyggaste och bästa sandaler. I min värld så borde alla ha (minst) ett par.

De är av väldigt god kvalité och håller väldigt länge. Det fina med dessa är också att de blir snyggare med tiden på grund av “slitningarna”. De finns i massor av snygga färger och det gäller bara att hitta “sin” färg. Min pappa klär sig ganska mörkt så han har fått ett par svarta och det är väldigt snyggt. Sandalerna är som snyggast när man på mitt/sensommar har blivit riktigt sommarbrun på fötterna. Priset är enligt mig väldigt rimligt och man kan dessutom göra väldigt bra kap på lågsäsong då de reas ut på de flesta sidorna.

Länk till produkten


present-till-pappa-badbyxor

2. Badbyxor – Ralph Lauren

Är det en sak min pappa aldrig varit bra på så är det att köpa badbyxor. Han har genom åren haft ett par riktigt tveksamma. Det har varierat från speedos till hemska 3-kvartsshorts… Detta ser jag även hos andra pappor/äldre män och tycker att det är så synd eftersom det är så enkelt att köpa 2-3 par snygga badbyxor. Badbyxor används heller inte så ofta så de håller väldigt länge.

Tre färger som alltid fungerar enligt mig är: militärgrön, marinblå och svart. Det kommer du riktigt långt med. En sak jag brukar tänka på när jag köper badbyxor i present är att man vill ha en stängbar bakficka. Det är superbra när man är på semester och ska bada eftersom att man då enkelt kan lägga rumsnyckeln där utan att riskera att den blir tagen eller hamnar i vattnet. Ett par snygga badbyxor som dessa är helt enkelt en simpel men väldigt bra present till pappa!

Länk till produkten


present-till-pappa-termometer

3. Köttermometer – Scandinavian Home

En köttermometer måste finnas i alla kök. Om man gillar kött, vilket min pappa gör, så gäller det att tillaga det med rätt innertemperatur. Det optimala är ju en sous vide men det kostar betydligt mer samt kräver en vakuumförpackare och andra tillbehör. Enligt mig, är en köttermometer nästan lika bra och väger man fördelar mot nackdelar så kan jag nästan tycka att en köttermometer vinner. Det är så otroligt smidigt och resultatet blir alltid fantastiskt. Just denna är dessutom trådlös så man kan hålla koll på köttet från soffan haha!

Har din pappa inte en köttermometer? Då tycker jag absolut att du ska köpa en!

Länk till produkten


pyjamas

4. Pyjamas – Gant

Bara att slippa se pappa i kalsonger vid frukosten gör denna present värd att köpa. Minns det som en ganska otrevlig tid då jag bodde hemma haha. En ordentlig och snygg pyjamas blev räddningen i vårt hem!

Denna pyjamas från Gant är väldigt manlig och snygg. Problemet är att han kan ha på sig den lite för länge. Man kan alltså komma och hälsa på vid lunchtid och han går fortfarande runt i sin älskade pyjamas…

Länk till produkten


kalsonger

5. Kalsonger – CDLP

Med CDLPs aggressiva marknadsföring under 2019 så kan dessa kalsonger knappt ha undgått någon. Jag “gick på” marknadsföringen och köpte till min pappa men även min pojkvän. Responsen har faktiskt varit otrolig. Båda två är extremt nöjda. Även jag kan tycka att det är trevligt när min pojkvän har snygga och stilrena kalsonger som inte blivit slappa i tvätten. Tydligen är de väldigt sköna också, men jag kan ju inte validera det haha. Min plan är att försöka rensa ut alla min killes gamla kalsonger och ersätta med nya, något jag vet att min mamma nu också börjat göra med pappas.

Länk till produkten


dagkräm

6. Dagkräm – Biotherm

En sak jag älskar är att det känns som att män tar bättre och bättre hand om sin hud. Det är inte längre bara en “tjejgrej”. Därför tycker jag att denna present ligger så bra i tiden. Det är en riktigt bra dagkräm som håller länge och som har fått väldigt bra betyg (se länk). Bra pris, bra märke och trendigt!

Länk till produkten


deodorant

7. Deodorant – Hugo Boss

Märkesdeodoranter är faktiskt inte så dyrt. Vilket gör det till en väldigt bra present. Just denna, The Scent, från Hugo Boss luktar dessutom extremt gott! Det är dags att sluta med 69kr deodoranter från typ Nivea eller Axe och köpa ordentliga och goda dofter som håller länge.

Deodorant använder man varje dag och det är viktigt att man känner sig trygg med att man luktar gott under hela dagen. Det finns inget värre än att märka av sin svettlukt på eftermiddagarna. En bra deodorant gör att man slipper att oroa sig över detta. En bra och lite “dyrare” deodorant lämnar oftast inte fläckar på kläderna vilket är ett stort plus!

Länk till produkten


korkskruv

8. Korkskruv – Le Creuset

Min pappa har den senaste tiden börjat intressera sig för lite finare viner, och det är inte sällan han har en sort att visa upp när jag kommer hem och hälsar på. Mycket trevligt enligt mig.

Problemet är bara att hans vinöppnare köptes någon gång innan jag föddes, om man ser till dess utseende…

Denna korkskruv från Le Creuset är väldigt enkel att använda och man kan verkligen känna kvalitén i den när man ska öppna en flaska. Den är dessutom grymt snygg. Därför kan en snygg korkskruv kan vara en perfekt present till pappa i år.

Länk till produkten


strumpor

9. Bambustrumpor – Riley

Kan man få för mycket strumpor? Ja, jag tror ändå det. Har man för många strumpor så kommer man tillslut att ha en massa slitna, håliga och säckiga strumpor. Jag brukar rensa min strumplåda en gång om året för att försöka att endast ha hela, snygga och sköna strumpor kvar. Utan att generalisera för mycket så tror jag att män är lite värre än oss tjejer när det kommer till att ha ordning på sina strumpor.

Därför är det en perfekt present att köpa ett gäng nya, snygga och sköna bambustrumpor till sin pappa.

På Brothers kan man köpa 6 par bambustrumpor för 199kr och då kan man matcha färger och mönster hur man vill!

Länk till produkten


nextory

10. Ljudböcker – Nextory

Nextory är ett som ett digitalt bibliotek med ljudböcker. Mina föräldrar är från den generationen som älskar böcker!

Jag gav bort 3 månaders prenumeration till båda mina föräldrar med ett familjekonto och nu lyssnar de på sina ljudböcker på gymmet, på resor, på vägen till jobbet etc. När min betalning gick ut tog de enkelt över, och nu kan även jag ta del av familjeabonnemanget haha.

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *