present-till-pojkvän

Present till pojkvän

Jag har varit tillsammans med min pojkvän i 7 år och jag har hunnit ge honom en hel del presenter! Det känns som att det borde vara enkelt att ge present till sin pojkvän då man känner honom så bra och vet vad han har för saker, men trots det kan man få idétorka. Efter några år känns det som att han har fått allt…

Här har jag tagit fram de 10 bästa presenter jag kan komma på och jag hoppas detta kan hjälpa er att få tips och idéer till presenter som ni kan köpa till era pojkvänner 2020.

Om du inte hittar något så kanske Julklapp till Pojkvän kan ge dig ännu mer inspiration och idéer.

Sidan innehåller annonslänkar


present-till-pojkvän-kabinväska

1. Kabinväska – Epic

En kabinväska är något man alltid bara har. Man vet inte riktigt när man fick eller köpte den men man letar fram den när man ska resa. En gång när vi skulle resa gick min pojkvän ner i förrådet och hämtade upp våra kabinväskor. Vi hade då en orange och en rosa… Jag vet inte hur jag inte hade kunnat tänka på det tidigare men det såg fruktansvärt ut. De matchade inte för fem öre och ingen av oss hade ens kläder för att matcha det. Det finns heller ingen fördel med att ha en “skrikfärgad” kabinväska då den inte checkas in och man då inte måste hitta den på bandet.

Oavsett vad så fick jag nog och gick och köpte oss varsin ny, en svart och en militärgrön. Inte för att man nödvändigtvis måste resa med stil men man behöver ju inte resa med “ostil”.

Detta är en perfekt present till sin pojkvän då jag tror att många har samma problem som vi hade!

Länk till produkten


present-till-pojkvän-klocka

2. Klocka – Swatch

En snygg klocka passar till allt och höjer de flesta outfits. Denna klocka från Swatch är grymt snygg. Det finns väldigt mycket snygga klockor tycker jag, men en sak jag har försökt tänka på, på senare år, är att jag vill ha en klocka som är tillverkad av ett företag som enbart gör klockor. Jag har själv klockor från Gant, Michael Kors, Thomas Sabo etc och jag älskar dem. Men Jag har ändå känslan av att klocktillverkare gör bättre klockor än t.ex företag som har kläder och mode som huvudfokus.

Oavsett vad så tycker jag en klocka är en superbra present. Olika klockor passar till olika outfits och är det något jag älskar så är det när man kan matcha klockan med det man har på sig. Därför gör det inget om ens pojkvän redan har en klocka, de passar till olika tillfällen!

Länk till produkten


present-till-pojkvän-serum

3. Nattserum – Marina Miracle

Ett långtgående projekt jag har är att försöka få min pojkvän mer intresserad av, och bättre på, att ta hand om sin hud. Jag förväntar inte mig att han ska ha en lång “kvällsrutin” eller så men att han efter duschen tar en återfuktande ansiktskräm och kanske ett nattserum innan vi går och lägger oss.

För att lyckas med detta så har jag gett min pojkvän lite olika produkter och märker att han blir mer och mer intresserad av det. Det känns dessutom som att killar blir bättre och bättre på detta generellt så det ligger helt rätt i tiden att köpa en sådan present till honom!

Länk till produkten


sniph

4. Parfym – Sniph

Jag tycker att Sniph är riktigt spännande! Det är en prenumerationstjänst som gör att du varje månad får hem en ny doft från kända varumärken i små flaskor. Min pojkvän har detta och enligt honom så håller flaskan i minst en månad så det är ganska stora prover och det är väldigt kul att testa lite olika dofter så att man tillslut kanske hittar “sin doft”.

Jag tycker dessutom att man snabbt kan tröttna på en doft och då känns det som att man inte luktar parfymen längre. Om man istället får hem en ny parfym varje månad så kommer man inte hinna tröttna på doften.

Det är en så bra present och man kan välja hur många månader man vill ge bort och på så sätt styra priset själv!

Länk till produkten


sandaler

5. Sandaler – Birkenstock

Detta är min absoluta favoritfärg på Birkenstock till killar. Det finns inget snyggare än ett par brunbrända fötter i dessa!

Jag får sommarvibbar bara av att titta på dessa och det är en perfekt present till sin pojkvän. Kvalitén är magisk och de blir bara snyggare och snyggare ju mer använda de är eftersom att skinnet liksom slits på ett väldigt snyggt sätt. Birkenstock fungerar till nästan alla outfits! Man kan ha det på sena sommarkvällar när man är nere vid bryggan och har picknick. Man kan även ha de när man är i stan föra att göra ärenden eller titta i butiker. Det är även skönt att bara slänga på sig när man ska gå till gymmet eller mataffären.

Länk till produkten


badbyxor

6. Badbyxor – Nikben

Hur snygga är inte dessa badbyxor? Tänk dessa badbyxor, en vit linneskjorta, en snygg klocka, ett par Birkenstock och saltvattenslitet hår på en trevlig semesterort i södra Europa!

Det är ett måste att pojkvännen äger 2-3 par riktigt snygga badbyxor. När jag köper badbyxor i present så brukar jag även tänka på att ha stängbara fickor. Det är superbra när man till exempel är på semester och behöver någonstans att lägga rumsnyckeln när man ska bada. Ett par riktigt snygga badbyxor kan man egentligen använda till mer än bara badbyxor. Det som sagt så bra med linneskjorta att man kan ha det i stan eller på lunchrestaurangen.

Snygga badbyxor är en perfekt present till sin pojkvän helt enkelt!

Länk till produkten


tröja

7. Tröja – Soft Goat

Jag har börjat tycka att dessa zipp-tröjor är riktigt snyggt. En snygg skjorta under och man ser riktigt dressad ut. Det är casual men fungerar även till arbetet beroende på vad man har för byxor. Soft Goat är Cashmere och deras kläder är så sköna! Det bästa av allt är att de går att tvätta i tvättmaskinen! Något som jag tycker är viktigt när man köper nya kläder.

Länk till produkten


airpods

8. Airpods – Apple

Jag älskar verkligen mina Airpods! Jag har dock svårt att sätta ord på varför. De är smidiga, snygga och sitter så bra i öronen. Man kan ibland glömma att man har dem på sig. Ljudet är också oväntat bra och batteritiden samt laddningstiden gör att man kan lyssna konstant. De laddar fullt på 5-10 minuter!

Jag köpte ett par till min pojkvän och det bästa av allt är att man numera kan parkoppla dem. Vilket gör att vi kan har varsitt par i och lyssna på samme podcast, ljudbok eller musik!

Länk till produkten


tandborste

9. Eltandborste – Dentle

En eltandborste är en sån grej som man vill ha men som man kanske inte alltid unnar sig själv. Man kommer aldrig till skott, då det fungerar så bra med den “vanliga”. Men det är så mycket skönare att borsta med en eltandborste och jag upplever resultatet som betydligt bättre.

Denna från Dentle är ju också bara så snygg! Den behöver man inte gömma undan i badrumsskåpet utan man kan ha den framme. Den finns i fler färger så att man kan matcha den med resterande färger man kanske har i sitt badrum.

Länk till produkten


deodorant

10. Deodorant – Yves Saint Laurent

Märkesdeodoranter är faktiskt inte så dyra. De håller ofta väldigt länge och luktar oftast supergott. Jag tycker det gör det till en så perfekt present.

Det ser även mycket trevligare ut i badrumsskåpet än de vanliga lite billigare varianterna från typ Nivea eller Axe.

Just denna luktar supergott och sedan jag gav den till min pojkvän får han inte köpa något annat!

Länk till produkten


Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *