kollage

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Att köpa julklappar till barn, som inte är leksaker, kan vara klurigt men det är ofta uppskattat av både föräldrar och barn. En ny cool ryggsäck till vårterminen eller en ny varm teddy-jacka som funkar att använda som den är eller under en vindjacka!

En sak jag tycker är viktigt att tänka på under julen är att antingen köpa något som mottagaren behöver eller något som mottagaren själv kanske inte unnar sig. I detta fall blir det kanske sådant som föräldrarna inte har lust eller råd att lägga pengar på. En lite lyxigare body i kashmir eller en underbar morgonrock är exempel på sådant som både barn och föräldrar uppskattar sen sällan köper själva.

Tips: På samtliga sidor finns det liknande produkter som passade både flickor, pojkar och som är unisex. I detta inlägg vill jag snarare rekommendera en ”produktkategori” än en specifik produkt.


jacka

1. Varm jacka från Didrikson – 499kr

Ibland är mjuka paket både behövligt och uppskattat, något som framförallt gäller denna underbara teddy-jackan från Didrikson. Unisex vilket är toppen då kläder ofta arvs vidare!

Länk till jackan från Didrikson


morgonrock

2. Morgonrock – 499kr

En klassiker under julgranen! Polarn O. Pyret säljer underbara morgonrockar till både de allra minsta och de lite större barnen av mjuk frotté. Finns i både marinblå och vit! Tips, matcha gärna eventuella syston, uppskattas alltid av föräldrar!

Länk till morgonrock från Polarn O. Pyret


byggklossar

3. Byggklossar i pastellfärg – 249kr

Detta set med 50 stycken byggklossar passar barn i alla åldrar och är en klassiker när det kommer till barnets utveckling. Blocken kan användas i flera olika syften, bygga höga torn, lära sig räkna eller bygga former. Möjligheterna är många!

Länk till byggklossarna från Babyshop


pyjamas

4. Pyjamas för de allra minsta – 379kr

Geggamoja säljer härligt mönstrade plagg i ekologisk bomull för barn i alla åldrar! Just denna Pyjamas med pandabjörnar tycker jag är perfekt som julklapp eftersom den dels är unisex med även ljusar upp lite i vintermörkret!

Länk till pyjamasen från Babyshop


ryggsäck

5. Leopardryggsäck – 189kr

Hur cool är inte denna ryggsäcken? Perfekt till vårens alla utflykter med förskolan/skolan. På Jollyroom finns såklart fler ryggsäckar som passar både flickor och pojkar.

Länk till ryggsäcken från Jollyroom


lejon

6. Lejon i ekologisk bomull – 179kr

Detta lilla gosedjur fastnade jag för när jag skrollade genom min Instagram och blev kär! Kidsshowroom säljer förutom detta söta lejon även andra exklusiva och moderna produkter till barn! Kika in deras hemsida!

Länk till Kidsshowroom


body

7. Kashmir Body – 649kr

Mjuk lyx till de allra minsta! Andrea Norrman har precis lanserat sitt egna varumärke Kashmini och responsen har varit enorm! Förutom kläder säljer Kashmini även andra produkter i kashmir såsom nallar, filtar och mössor till både stora och små.

Länk till Kashmini


pyjmanas2

8. Tvådelad pyjamas – 349kr

Denna ekologiska pyjamas från Polarn O. Pyret finns för både stora och små och är unisex. Ett säkert kort under julgranen som både små barn och föräldrar uppskattar!

Länk till tvådelad pyjamas från Polarn O. Pyret

Hoppas du blev inspirerad! Stötta mig genom att dela sidan.